Wheeler Kft.

WaccApp

A WaccApp egy platform független web alapú contact center alkalmazás.

Ergonomikus kezelőfelülettel, rendszer-integrációval, felügyeleti rendszerrel segíti egy call center minden napi munkáját. Számos call center alkalmazás érhető el az Interneten. Amiben mi megoldásunk különbözünk az-az, hogy mindig próbálunk az ügyfél igényeihez igazodni, az egyedi kéréseket, kívánságokat kielégíteni. Ennek köszönhetően egy olyan megoldást kínálunk mely tetszőlegesen testreszabható, illeszthető meglévő rendszereihez. A stabilitást és biztonságot növeli, hogy megfelelő telepítéssel a rendszer képes klaszterezett környezetben, load balancing beállítások mellett is üzemelni.

Csődfigyelő.NET

A Csődfigyelő.NET alkalmazás segítségével nyomon követheto gazdasági partnerei negatív eseményeit, melyekről automatikus értesítést kap.

Amikor egy cég ellen csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás indul, az adott cég partnerei, hitelezői, erről a tényről, csakis a cégközlönyben megjelenő hirdetményből értesülhetnek. Ilyen esetben Ön, a bajba jutott cég felé csak akkor érvényesítheti követeléseit, ha a kihirdetést követően 40 napon belül bejelenti igényét a felszámolónál, ellenkező esetben lemondhat róla. A pénzvilágban számos példa van arra, hogy egy cégre vonatkozó negítív esemény magával rántja az adott cég partnereit, hitelezőit.

WheelerWAP

Webbased Algorithm Platform - széleskörű, web-alapú algoritmus platform prototípus, matematikai modell támogatással

A projekt keretében kifejlesztett prototípus egy olyan moduláris szoftver és hardver környezet, amely biztosítja a matematikai modellek és algoritmusok dinamikus bővítését a felhasználó igényei szerint, képes osztott számítások végzésére, az API segítségével külső források inputja/outputja is lehet, valamint magába foglal egy webes technológiára épülő szerver megoldást.